• Tasuta transport alates 60 eurost

Viinamarjaseemneõli 200 ml

5,20 €

Viinamarjaseemneõli on vitamiinirikas, hea imenduvusega ja efektiivne ka väikestes kogustes. Sobib kosmeetikumidesse, seepidesse, nahahooldustoodetesse.

 

 

INCI: Vitis vinifera seed oil

Viinamarjaseemneõli saadakse viinamarjade purustatud seemnetest. Kuivatatud viinamarjaseemned pressitakse ja seejärel rafineeritakse. Viinamari on üks tähtsamaid viljataimi maa peal. Viinamarjaseemne tuumades on õlisisaldus 6-20% ning suur linoolhappe ja protsüanidiinide sisaldus. Protsüanidiin on suure jõudlusega antioksüdant ja on efektiivne isegi väikestes kogustes. Kollageenikiud stimuleeritakse ja sidekude stabiliseeritakse. See annab nahale noorusliku välimuse. Viinamarjaseemneõli on väga vitamiinirikas, imendub hästi nahka ning on väga populaarne rasusele ja kombineeritud nahale.

Päritolumaa: Hispaania.

 

Sarnased tooted