• Tasuta transport alates 60 eurost

Rafineeritud kookosrasv 500 ml (umbes 450 g)

4,50 €

Kookosõli on farmaatsia- ja kosmeetikatööstuses laialdaselt kasutatav:seebid, juuksehooldustooted, päikesekaitsekreemid, massaažiõlid, kreemid, võided.

 

INCI: Cocos nucifera oil

Kookosõli saadakse purustatud ja kuivatatud endospermide (kopra) mehaanilisel pressimisel. Peamised kookospalmi kasvualad on Filipiinid, Indoneesia ja India. Kookosõli iseloomustab eriti kõrge küllastunud rasvhapete osakaal ja suhteliselt madal sulamistemperatuur. Pärast pressimist endospermid degustatakse, filtreeritakse ja rafineeritakse. Saadakse  valge-kollakas kookosõli, mis on lõhna ja maitse poolest neutraalne. Kookosõli on farmaatsia- ja kosmeetikatööstuses laialdaselt kasutatav. Ka kasutatakse seda kandeainena, salvide alusena, kreemide ja päikesekreemide jaoks.

500 ml kookosrasva kaalub umbes 450-460 g.

Sarnased tooted