• Tasuta transport alates 60 eurost

Titaandioksiid 50 g

3,40 € 4,00 €

Titaandioksiidi kasutatakse värvainena kosmeetikatoodetes, seepides, kreemides, losjoonides. Selle kasutamine koos värvidega muudab värvid erksamaks.

 

INCI: C.I. 77891

Meie titaandioksiid on valge, ei sisalda nanoosakesi ja seda kasutatakse kosmeetikatoodete loodusliku toorainena.Titaandioksiidi kui mineraalset pigmenti kasutatakse sageli lauvärvide, põsepuna, puudri ja dekoratiivkosmeetika jaoks. Samuti seepides. Titaandikosiid lisamisel tootesse, sega see eelnevalt õlis pastaks.

(Sünonüüm: pigment valge 6 või E-171)

 

Sarnased tooted

2,13 € 2,50 €
3,40 € 4,00 €