• Tasuta transport alates 60 eurost

Rafineeritud sheavõi 300 g

5,60 €

Sheavõi on kosmeetiline või, mis on täis vitamiine ja antioksüdante. Kasutamine: seebid, kreemid, vannitooted, juuksehooldustooted, huulepalsamid.

 

INCI: Butyrospermum parkii butter

Sheavõi on teadaolevalt suurepärane niisutaja ja tänu oma niisutavale konsistentsile suudab reguleerida naha niiskussisaldust. Sheavõid võib kasutada eraldi niisutajana või massaažiõlide, huulepalsamite, näokreemide, vanniõlide ja seepide koostisosana.

Looduslik filtreeritud sheavõi saadakse shea puust valitud seemnete pressimisega. Ligikaudu 15 m kõrgune troopiline puu kasvab metsikult ja seda kasvatatakse Sudaanis ja Lääne-Aafrikas (Ghanas, Nigeerias, Malis, Burkina Fasos). Seeme meenutab hobukastani ja rasva on 45–48%. Pärast pressimist keedetakse mass veega ja rasvakiht kooritakse maha. Pärast jahutamist tekib või. Sheavõid kasutatakse salvi alusena. Sheavõid kasutatakse rasvade valmistamiseks kreemide ja kreemide jaoks, eriti kosmeetikatööstuses. Seebistumatu osa koosneb kuni 75% terpeenalkoholidest. Sheavõi ravivad omadused ja selle eriline nahataluvus on tuletatavad.

 

Päritolumaa: Ghana.

 

 

Sarnased tooted