• Tasuta transport alates 60 eurost

Rafineeritud palmirasv 1 kg

8,00 €

Palmirasv sobib ideaalselt külmprotsesseepidesse ning kosmeetikatoorainete tootmiseks. Palmirasv niisutab nahka sügavuti, muudab selle pehmeks ja elastseks.

 

INCI: Elaeis guineensis oil

Palmirasv sobib ideaalselt külmprotsesseepidesse. See aitab seebil tahkestuda, annab seebile kõvadust ja tekitab kookosõliga kombineerimisel vahtu.Külmprotsessi seebis võib palmiõli kasutada kuni 33%. Ärge unustage palmiõli enne kasutamist täielikult sulatada ja segada, nii jaotuvad rasvhapped ühtlaselt.

Palmirasv ekstraheeritakse õlipalmi massist ja seejärel rafineeritakse. Õlipalmi päritolu on Angola ja Aafrika. Peamised kasvualad on Lõuna-Ameerika, Kagu-Aasia ja Aafrika. Palmiõli sisaldab palmitiinhapet ja lauriinhapet, mis tahkuvad toatemperatuuril ja sobivad seetõttu hästi kreemide valmistamiseks. See silub nahka ja on niisutava toimega. Palmiõli kasutatakse muu hulgas seepide ja kosmeetikatoorainete tootmiseks.

Sarnased tooted