• Tasuta transport alates 60 eurost

Rafineerimata kakaovõi 300 g

8,20 €

Kakaovõi  on väga populaarne koostisosa erinevates nahahooldustoodetes.Parandab naha elastsust. Kasutamine: seebid, juuksehooldustooted, massaažiõlid, kreemid.

 

INCI: Theobroma cacao seed butter

Kakaovõi on tahke või, mis on rikas antioksüdantide, vitamiinide ja rasvhapete poolest, mis tungivad sügavale nahakihtidesse, et niisutada, parandada naha elastsust ja kaitsta seda.

Kakaovõi sulab nahatemperatuuril, seda saab kasutada eraldi niisutajana,kuid kakaovõi  on väga populaarne koostisosa ka erinevates nahahooldustoodetes.

Kakaovõi on rasv, mis saadakse kakaopuu kooreta jahvatatud seemnete pressimisel ja sellele järgneval filtreerimisel. Kuni 15 m kõrgune igihaljas kakaopuu on algselt pärit troopilisest Ameerikast. Tänapäeva kasvupiirkondade hulka kuuluvad Aafrika, Sri Lanka, Filipiinid ja Uus-Guinea.

Deodoriseerimine eemaldab kakaovõist võõrkehad, värvi ja lõhna, nii et tulemuseks on puhas, tahke ,kvaliteetne rasv, millel on kahvatukollane värv ja veidi kakaolaadne lõhn.

 

Päritolumaa: Elevandiluurannik. 

 

Sarnased tooted