• Tasuta transport alates 60 eurost

Lavendli eeterlik õli 15 ml

4,30 €

Lavendli eeterlik õli  sobib suurepäraselt  lõõgastava toimega kosmeetika lisandiks. On intensiivse lavendli aroomiga,kasutatakse sageli aroomiteraapias. 

 

INCI: Lavandula angustifolia (lavender) oil

Looduslik eeterlik õli, mis on saadud Lavandula angustifolia õite aurudestilleerimisel, on intensiivse lavendli aroomiga. See pärineb väikestest tehastest Bulgaarias ja Prantsusmaal, kes toodavad kõrgeima kvaliteediga eeterlikke õlisid. 

Lavendliõli kasutatakse sageli aroomiteraapias tänu oma teaduslikult tõestatud lõõgastavatele ja depressioonivastastele omadustele. Lavendli lõhn mõjub rahustavalt ja hõlbustab uinumist. Abiks migreeni, peavalude ja menstruatsioonivalude korral. Kasutatakse meditsiinis ja kosmetoloogias tänu oma antiseptilisele, antitoksilisele, desinfitseerivale, bakteritsiidsele, nakkusvastasele, detoksifitseerivale, valuvaigistavale, spasmolüütilisele ja vereringet parandavale omadusele.See sobib suurepäraselt ka lõõgastava toimega kosmeetika lisandiks.

Tõhusalt toimib lisandina epidermise hooldamisel, rahustab kergeid ärritusi ja punetust. Ideaalne rasusele ja kombineeritud nahale. Õli soovitatakse akne korral, see leevendab põletikku ja võitleb tõhusalt nahaprobleeme põhjustavate bakteritega. Lavendli antiseptilised ja põletikuvastased omadused tähendavad, et õli kiirendab haavade ja põletuste paranemist ning leevendab putukahammustuste põhjustatud turset.

Samuti aitab see ravida peanaha haigusi, nagu kõõm, psoriaas, hõrenenud ja nõrgenenud juuksed, samuti rasused juuksed. Peanaha massaaž lavendliõliga parandab vereringet, kiirendades juuste kasvu. Õli on kasulik ka võitluses kuiva ja sügeleva peanaha vastu.

 

Päritolumaa Bulgaaria.

 

 

 

Sarnased tooted