• Tasuta transport alates 60 eurost

Eukalüpti eeterlik õli 15 ml

4,30 €

Eukalüpti eeterlikul õlil on äärmiselt tugev ja aromaatne mentoolilõhn, sellel on antibakteriaalsed, põletikuvastased ja viirusevastased omadused.

 

 

INCI:Eucalyptus globulus leaf oil

Eukalüpt - eucalyptus globulus - on peamiselt Austraalias ja Uus -Guineas kasvav igihaljas taim, mida tuntakse peaaegu kogu maailmas. Õli saadakse eukalüpti lehtedest auruga destilleerimise teel. Sellel on äärmiselt tugev ja aromaatne mentoolilõhn. Selle lõhn on nii tugev, et tõrjub tõhusalt sääski ja muid putukaid. Lisaks leevendab see putukahammustuse sümptomeid - vähendab naha sügelust ja punetust.

Looduslik eukalüptiõli võlgneb oma tervist edendavate omaduste tõttu kahele koostisosale ehk terpeenile, mis toetab nahahaiguste ravi, ja tsineoolile, mis toetab organismi immuunsüsteemi.

Sellel on antibakteriaalsed, põletikuvastased ja viirusevastased omadused, samuti antiseptilised, desinfitseerivad, värskendavad ja tervendavad omadused ning see rahustab mitmesuguseid haigusi. Eukalüptiõli leevendab menstruatsioonieelset valu ja närvipinget.

Sageli kasutatakse aromatiseerimiseks ja sissehingamiseks ülemiste hingamisteede infektsioonide, stomatiidi, gripi, külmetushaiguste, kurguvalu, püsiva köha ja nohu, sinusiidi ja nohu korral ning muude hingamisteede haiguste raviks. Looduslik eukalüptiõli toimib rögalahtistavana, lõdvestab bronhide torusid, vedeldab limajääke.

Tänu sellele puhastab see tõhusalt siinuseid ja hõlbustab hingamist, neutraliseerides kehas baktereid ja viirusi ning võitleb põhjalikult näiteks külma vastu.

Eukalõptieeterlikul õlil on ka valuvaigistav ja soojendav toime, mistõttu seda kasutatakse reuma- ja lihasvalude ning neuralgia korral. Kasutatakse ka põletikuliste nahahaiguste korral, parandab see oluliselt näonaha välimust.

Eukalüpti eeterlik õli toetab kõõma ja psoriaasi ravi ning aitab võidelda akneprobleemidega ja hoiab ära armide teket. Selle kasutamine vähendab rasu ületootmist. Eukalüptiõli desinfitseerib suurepäraselt haavad, abstsessid, haavandid ja leevendab põletusi (eriti villid). Äärmiselt kasulik mükoosi ja naha psoriaasi ravis.Seda kasutatakse sageli hambapasta või suuvee koostisosana.

Päritolumaa Hiina.

Sarnased tooted